De bezettingen van Buro Souljazz

Een jazzband is bij Buro Souljazz te boeken in verschillende combinaties. Iedere muzikale combinatie heeft een andere klank en geeft daardoor een andere sfeer. Hieronder kunt u lezen welke combinatie u aanspreekt en bij uw event past:

  1. Gitaartrio
  2. Pianotrio
  3. Hammond Duo
  4. Jazztrio met Zangeres
  5. Jazztrio met Saxofoon
  6. Jazztrio met Trompet
  7. Jazzduo Gitaar
  8. Souljazz Pianist

Jazztrio Gitaar

vanaf €800

Ons jazz trio met gitaar is de vaste kern van alle bezettingen. Voor kleine feestjes is de trio bezetting bescheiden genoeg. Voor grotere bijeenkomsten zorgt de complete sound voor een mooie muzikale omlijsting.

Jazztrio Piano

vanaf €800

Het pianotrio is samen met ons gitaartrio de meest geboekte bezeting. Dit jazztrio is voor de kleinere feestjes bescheiden genoeg. Voor grotere evenementen zorgt de complete klank voor aangename achtergrondmuziek.

Hammond Duo

vanaf €650

Het hammond duo bestaat maar uit twee musici, maar klinkt helemaal compleet! Onze organist speelt melodie & harmonie op zijn klavier en de bassen met zijn voeten. De swingende ritmes van de drummer maken het plaatje compleet.

Trio + Zang

vanaf €1050

Voor een feest, bruiloft of zakelijke bijeenkomst kan ons jazztrio met zang een uitstekende keuze zijn; omdat ons originele repertoire dan gezongen wordt, zullen de liedjes voor u gasten nog herkenbaarder worden.

Trio + Sax

vanaf €1050

Ons jazztrio aangevuld met saxofonist geeft de achtergrondmuziek op uw feest een extra jazzy karakter. Ook dansbare jazz is goed mogelijk als u deze jazzband boekt.

Trio + Trompet

vanaf €1050

Ons jazztrio aangevuld met trompet geeft, net als saxofoon, een extra jazzy karakter aan uw feest. Deze jazzband heeft daarnaast de meeste warme sound.

Jazzduo Gitaar

vanaf €600

Voor de kleine, intiemere gelegenheden kan het jazzduo, bestaande uit gitaar en contrabas een goede keuze zijn met haar eveneens kleine en intieme klank.

Souljazz Pianist

vanaf €450

Voor sommige gelegenheden is een jazzpianist precies de juiste sfeermaker. Onze souljazz pianist weet met zijn souljazz repertoire telkens weer de goede snaar te raken op de plekken waar hij speelt.

Veronie Smeulders

Gemeente Den Haag

'...Jongens van de muziek! Op deze manier even dank voor jullie geweldige bijdrage aan onze recepties...'

Casper Wiegel

(Vianen)

'...Wij hebben het plezier mogen hebben dat Buro Souljazz de muziek op onze bruiloft de hele avond heeft verzorgd. We kunnen niet anders zeggen dan dat het de juiste keuze was! De muziekstijl was precies wat we zochten, de aanwezigheid was precies goed. Volume wanneer het kon, rustiger op de achtergrond wanneer nodig...'

Wendy Lentink

Aestate

'...Op het 15-jarig jubileum van Aestate heeft Buro Souljazz voor een perfecte muzikale ondersteuning gezorgd. De muziek zorgde voor precies de juiste sfeer, ook het volume was perfect; de gasten konden goed met elkaar praten...'

Mevrouw Kort-Pronk

Bronovo Ziekenhuis

'..Het gitaarrio van Buro Souljazz heeft prachtig en bijzonder sfeervol gespeeld tijdens de afscheidsreceptie van de bestuurder van Medisch Centrum Haaglanden en Bronovo...'

Jack & Rika Moxham

(Amstelveen)

'...When Buro Souljazz performed at our wedding, they demonstrated excellent musicianship, and tailored their performance perfectly to the occasion...'

Kittie Boone

Bibliotheek Schiedam

'...Ik kijk met veel plezier terug op een geslaagd openingsweekend van de bibliotheek in de Korenbeurs! Erg blij met jullie bijdrage op vrijdag! Mooi en professioneel! Blij dat ik jullie heb geboekt...'

Monique Klein

Dunea

'...Na het zeer geslaagde optreden op 6 januari, kon ik niet wachten om het jazztrio nogmaals te boeken. Tijdens het feest hebben de mensen kunnen genieten en maakte dit ons feest helemaal compleet. Bedankt!...'

Meer informatie?

Wij denken graag met u mee over hoe onze achtergrondmuziek een stijlvolle bijdrage kan leveren aan uw evenement. Neem contact met ons op als u van gedachten wilt wisselen over de mogelijkheden.

Eerder speelden wij voor: